Eix Gran de GrÓcia

Eix Gran de GrÓcia

SANTA MAGDALENA

Calle Santa Magdalena, 6
08012 BarcelonaVisitar website

SANTA MAGDALENA

Santa Magdalena és molt més que un local; és una experiència culinària que et transporta a les arrels de la tradició gastronòmica amb cada plat. El nostre objectiu és recuperar l'essència de la cuina tradicional, donant ànima a cada recepta amb amor, dedicació i un toc casolà que ens distingeix.

 

La nostra carta és plena de guisats i plats del receptari popular, posats a disposició del barri per compartir la nostra passió per la tradició culinària. Des del clàssic fricandó fins a l'ossobuc a la milanesa, passant per l'escudella i els deliciosos entrepans de 10, cada plat és elaborat amb cura i respecte per les nostres arrels.

 

Però alhora busquem el contrast amb l'agilitat i l'efímer, oferint productes frescos i de temporada a la barra. Des de les ostres i les gambes fins als ceps i embotits ibèrics, cada ingredient és elegit amb cura i presentat sense cap elaboració, ressaltant la seva frescor i autenticitat.

 Així, a Santa Magdalena trobaràs la fusió perfecta entre tradició i innovació, informalitat i excel·lència culinària. És un lloc on es respira l'essència del barri, on la cuina té ànima i cada plat és una experiència senzilla i complexa alhora.

Categoria:
Restaurant

Carregant...
x
X