Eix Gran de Gràcia

Eix Gran de Gràcia

Consulteu on podeu portar l’arbre de Nadal passades les festes

10 de gener de 2024

S’han instal·lat 227 punts de recollida als 10 districtes de la ciutat. Podeu portar-hi l’arbre i els ornaments vegetals del 7 al 17 de gener. I recordeu de treure els guarniments de plàstic per poder reciclar-ho tot com a fracció vegetal.

Amb els punts de recollida d’arbres s’eviten abandonaments incívics a l’espai públic i es pot aprofitar aquest recurs natural per millorar el manteniment dels espais enjardinats de la ciutat.

Els serveis de neteja municipal retiraran els arbres, i els serveis de jardineria els portaran al viver, on es trituren i es deixen madurar per fer-ne encoixinat per a les zones verdes de la ciutat, en un procés de dos o tres mesos. L’encoixinat permet millorar la retenció de la humitat i l’aireig del sòl i es diposita sobre la terra vegetal a l’interior de parcs i jardins i en espais enjardinats.

L’any passat es van reciclar 9.526 arbres de Nadal a Barcelona. Es van convertir en 183 metres cúbics d’encoixinat, que es va fer servir als espais verds de la ciutat al llarg del primer semestre de l’any.

Ajuntament de Barcelona

Els nostres socis

MONTSE INTERIORS
HOME GALLERY
Ferreteria Camps
CELIO
FARMACIA PI
ESTANC I LOTERIA LA FONTANA
Carregant...
x
X